Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Best from the past Oy, y-tunnus 3153097-9. Toimitamme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille kaikkialle Suomeen. Verkkokaupan vintage-tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 0 %. Jos valikoimassa on uusia tuotteita ne ovat arvonlisävero 24%.
Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen sekä oikeuden virheelliseen varastosaldoon. Asiakkaan on tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilausta. Asiakas vastaa aina itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Tilaaminen

Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi tilatakseen verkkokaupasta.
Tilaukset vahvistetaan sähköpostitse tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaukseen lisätään automaattisesti toimituskulut.

Maksutavat

Maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi verkkokaupalle. Verkkokaupassa voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken ja LähiTapiola pankki. Voit maksaa myös luottokortilla, jolloin verkkokaupassa käy Visa-, Visa Debit -, Visa Electron -, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Voit käyttää myös Kännykkämaksamista. Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Paytrail-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon. Mukana on myös Collector sekä Mash lasku ja osamaksu maksutavat.

Toimitustavat ja -kulut

Postitamme tilauksia kolme kertaa viikossa, maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Toimitamme tuotteemme postipakettina käyttäen Postin palveluita. Pienimmät paketit on mahdollista tilata myös kirjeenä. Postitus- ja pakkauskulut sisältyvät toimituskuluihin. Pidätämme oikeuden edullisimman postitustavan valintaan ilmaisen postituksen kampanjoissa.

Voit valita seuraavista Postin toimitustavoista sopivimman:

Postin kirje
Toimituskulut 3,50€
Kirje toimitetaan postilaatikkoosi toimitusosoitteeseen. Toimitusaika hieman pidempi kuin paketeilla.

Nouto omasta Postista
Toimituskulut 6,90€
Nouto lähimmästä Postin toimituspisteestä. Saat Postilta saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai paperisella ilmoituksella, kun paketti on saapunut toimituspisteeseen. Saadaksesi toimituksesta tekstiviestin, oikean puhelinnumeron syöttäminen tilauksen yhteydessä on tärkeää.

Postin pakettiautomaatti
Toimituskulut 6,90€
Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista Suomessa. Saat Postilta lokerokoodin sisältävän saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Saadaksesi toimituksesta tekstiviestin, oikean puhelinnumeron syöttäminen tilauksen yhteydessä on tärkeää. Huomioithan, että Posti säilyttää paketteja pakettiautomaatissa 7 vrk.

Postin kotiinkuljetus
Toimituskulut 14,90€
Paketti toimitetaan kotiovellesi sovittuna aikana. Postin yhteydenottoa varten oikean puhelinnumeron syöttäminen tilauksen yhteydessä on tärkeää.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan yleensä1-5arkipäivää tilauksesta. Kun tuote on pakattu ja luovutetaan kuljetettavaksi, saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen. Jos jokin tuote on loppunut, otamme sinuun viipymättä yhteyttä. Ruuhka-aikana tilausten käsittelyaika saattaa pidentyä. Huomioithan, että Posti säilyttää kaikkia saapuneita tilauksia ainoastaan 7 päivää. Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, voimme lähettää sen uudelleen, mutta veloitamme tilauksesta postikulut uudelleen.

Vaihto ja palautus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, on sinulla oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemäsi kauppa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus koskee vain pesemättömiä, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joissa on tuotelaput paikoillaan. Hyvitys palautuksesta tehdään aina sille maksutavalle mitä tilauksessa on käytetty. Voit olla yhteydessä mahdollisesta vaihdosta tai palautuksesta sähköpostiin hello@bestfromthepastvintage.fi
Huomioithan, että asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.
Vaihto-oikeus koskee tuotteen vaihtamista toiseen tuotteeseen.