1. Rekisterinpitäjä

Best from the past Oy
Isännänkuja 2 A 5,
01670 Vantaa
Puh. 0400654989

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Janita Järvinen
Sähköposti: hello@bestfromthepastvintage.fi
Puh. 0400654989

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja voidaan käsitellä Besr from the past Oy:n bestfromthepastvintage.fi – verkkokauppaan tulleiden tilausten hoitamiseen ja asikassuhteiden ylläpitoon, asiakas- ja suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin. Tietoja voidaan käyttää myös liiketoiminnan kehittämiseen ja analysointiin henkilötietolain sallimissa rajoissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Bestfromthepastvintage.fi -verkkokaupan käyttäjärekisteri sisältää tietoja, kuten nimi, katuosoite, postinumero ja toimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tilaus- ja palautustiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröity toimii itse tiedonantajana rekisteröityessään palveluun ja vastaa tietojen oikeellisuudesta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja järjestelmään pääsee kirjautumaan ainoastaan käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Asiakasrekisteriin kirjautunut henkilö voi itse muuttaa tietojaan tarvittaessa.

9. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat rekisteritiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle tai henkilökohtaisesti rekisteripitäjän luona.

10. Kielto-oikeus ja virheellisen tiedon korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa lopettaa Bestfromthepastvintage.fi -verkkokaupan käyttäminen ja rekisterinpitäjä poistaa tällöin kaikki tiedot rekisteristä.