Vintage-vaatteet kiertoon Bestillä

Löytyykö sinun, vanhempasi tai sukulaisesi kaapeista vintage-vaatteita, jotka olisi aika laittaa kiertoon? Best from the pastin asiakaskuntaan kuuluu iso joukko ihmisiä, jotka todella osaa arvostaa ja pitää huolta laadukkaista vintage-vaatteista. Löydät siis kauttamme arvoisensa kodin vaatteille, jotka ovat sinulla jäänyt syystä tai toisesta käyttämättä.

Mikäli haluat tukea pientä, kotimaista yritystä, otamme enemmän kuin mielellämme myös lahjoituksia vastaan. Meillä on kuitenkin mahdollisuus muuttaa myös vintage-vaatteet rahaksi, kunhan vain tarjoamasi vaatteet/asusteet täyttävät seuraavat kriteerit. 

  1. Vaatteiden ja asusteiden tulee olla vähintään 20 vuotta vanhoja. Otamme vastaan sisä- ja ulkovaatteita sekä asusteita kuten kenkiä, laukkuja ja koruja.

  2. Parhaiten Bestillä liikkuu naisten arki- ja juhlavaatteet, mutta olemme kiinnostuneita myös miesten arkipukeutumisesta.

  3. Varmistathan, että vaatteet ovat ehjiä ja puhtaita. Mikäli jokin pieni virhe vaatteessa kuitenkin on, mainitsethan siitä erikseen.

  4. Tutustuthan valmiiksi täällä nettisivuilla hintoihimme ja otat huomioon, että olemme pieni vintage-vaateliike. Maksamme vintage-vaatteista max. 20% pyytämästämme ulosmyyntihinnasta. Meillä ei ole myyntitiliä, vaan saat vaatteista rahat heti tilillesi, jolloin niiden myyminen jää täysin meidän riskiksi.

Kiitos kun tuet pientä, suomalaista yritystä ja samalla teet ympäristöteon edistämällä kiertotaloutta!

NÄIN ANNAT VAATTEILLESI UUDEN ELÄMÄN

1. OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Täytäthän alla olevan lomakkeen jokaisen pyydetyn kohdan.

2. ODOTTELE VASTAUSTAMME

Vastaamme sinulle vähintään seuraavan 3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse.

3. TOIMITUS JA MAKSU

Kauppojen syntyessä toimitustapa sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa ja maksu suoritetaan tilillesi pikimmiten.

OTA YHTEYTTÄ